Vekomi Oy - myydään, myytävänä, vuokrattavana, vuokrataan, nettisivut, matkailuauto, peräkärry, traileri, kotka - Aina kun tarvitset apua, Vekomi auttaa!

Asiakkaiden myytävät- ja vuokrattavat tuotteet

Haluatko mainospaikan omalle Matkailuautollesi tai muulle laitteelle?

Haluatko sinä hyötykäyttöä esim. matkailuautollesi ja vuokrata sitä silloin kun
itselläsi ei ole sillä käyttöä tai ihan vain ansaintamielessä?

Voit vuokrata tuotteitasi ja laitteita myös yksityishenkilönä. Sopia asiakkaan kanssa
suoraan vuokrauksesta ilman välikäsiä.

Opastamme mielellämme sinut alkuun ja teemme henkilökohtaisen esitteesi sivustolle.

Kysy lisää me neuvomme mielellämme. myynti@vekomi.fi

VUOKRAUSPALVELU ASIAKKAILLE

Otamme asiakkailtamme vastaan toimeksiantoja, joten kauttamme on mahdollista vuokrata monenlaisia tuotteita. Vuokraamme mainospaikkoja sivustoillemme ja näin asiakkaan on mahdollisuus hyötyä vuokraustoiminnasta. Jos annat matkailuautosi, peräkärrysi tai jonkun muun laitteesi meille vuokrattavaksi, voit ansaita pieniä lisäansioita.

Voit vuokrata myös yksityishenkilönä. Opastamme mielellämme sinut alkuun, kysy lisää, me neuvomme mielellämme. Haluatko siis hyötykäyttöä matkailuautollesi tai muille tuotteille ja vuokrata sitä silloin kun itselläsi ei ole sillä käyttöä tai ihan vain pieni lisäansio mielessä?

Asiakkaiden vuokraamiin tuotteisiin voit tutustua paremmin ASIAKKAAT VUOKRAA välilehdessä

VUOKRANANTAJALLE

Teemme puolestasi onnistuneet vuokrasopimukset toiveidesi mukaan. Erityistä hyötyä tarjoamme tuntemalla eri tuotteita ja palveluita. Näin varmistamme oikeanlaiset vuokrasopimukset, jolloin vuokranantajan ja vuokralaisten välillä ei syntyisi riitoja, vältetään häiriötilanteet ja vuokratuotto on taattu. Vuokranantajana tapaat aina asiakkaat ennen vuokrausta, sekä me palvelun tarjoajana halutessasi tarkistamme luottotiedot ennen lopullista vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Luonnollisesti hoidamme markkinoinnin sekä voimme sopimuksesta hoitaa myös kaikki toimeksiantoon liittyvät paperityöt. Vuokrattavana olevien laitteiden, autojen ja muiden tuotteiden omistajalla on aina viimekädessä mahdollisuus vaikuttaa vuokralaisen valintaan. Palkkiomme on 50eur/vuokraus, lisäksi arvonlisävero 24%. Palkkio on verotuksessa täysimääräisesti vähennettävissä vuokratuloista. Vuokranantajalta peritään max. 1 palkkio/vuosi, huolimatta siitä että vuokrauksia ei tapahdu. Halutessasi tarjouksen useamman tuotteen välittämisestä, teemme mielellämme tarjouksen. Kysy myös tarjousta kokonaisvaltaisesta vuokrauksen hallinnoinnista, jolloin hoidamme myös mm. vuokranmaksun veloitukset ja tilityksen vuokranantajalle, laitteistojen tarkistukset, sekä mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaisut. Lisäpalveluna tarjoamme myös tarkastuspalvelun, jossa tarvittaessa kuvaamme sekä kirjaamme raportin vuokrattavan tuotteen / laitteen kunnosta sinun ja vuokralaisen turvaksi. Näin vältämme mahdolliset epäselvyydet vuokrasuhteen loputtua. Noudatamme AINA hyvää välitystapaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sivusto vielä tekeillä

 

 

Vekomi Oy

SÄHKÖPOSTI
myynti(at)vekomi.fi


AVOINNA
arkisin klo 9.00-16.00

Muina aikoina
sopimuksen mukaan